Wednesday 19 June 2024 | Home | Informatie | Multimedia | ANBI
Contact: mail#

Vrijwilligersdag herfst 2011

Beste vrijwilligers,

Op zaterdag 29 oktober a.s. organiseren wij weer een vrijwilligersdag bij de Aalsbeek. We willen om 9.30 uur verzamelen bij ‘de Boet’. Dat is het stenen huisje naast de beek tegenover de Smittyfarm (het voormalige melkstalletje). Ga dus niet naar de loods van Charles van Eijk, maar ga bij het informatiebord van de stichting het gebied in en volg de beek, na 100 meter ben je er dan. We beginnen met koffie, thee, limonade en wat lekkers en rond 12.30 uur zal worden gezorgd voor soep en broodjes. Rond 14.30 uur sluiten we de vrijwilligersdag af met een drankje; mocht je eerder naar huis willen gaan, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Tijdens de vrijwilligersdag willen we ondermeer het volgende gaan doen:

- officiële opening van ‘de Boet’ door de voorzitter

- het opruimen van vuil (ingewaaid plastic, blikjes e.d.)

- het bijwerken van het pad naar het vogelkijkscherm

- het plaatsen van een nieuwe afrastering

- het afzagen/afmaaien van boompjes en het afgezaagde materiaal op takkenhopen leggen.

Omdat het afzagen van boompjes het meeste werk is, verzoeken we jullie zoveel mogelijk kettingzagen, bosmaaiers en takkenscharen mee te nemen. Ook handig zijn kruiwagens, werkhandschoenen en laarzen.

Dus heb je tijd en zin om zaterdag 29 oktober een paar uur in de buitenlucht te werken voor het goede doel, meld je dan i.v.m. de catering vóór donderdag 27 oktober aan via info@faunaconsult.nl of via tel. 077-4642999.

Graag tot zaterdag 29 oktober!

foto