Tuesday 26 September 2023 | Home | Informatie | Multimedia | ANBI
Contact: mail#

Actieve voorjaarsdag 2010

Op zaterdag 6 maart, waren ondanks het laagje sneeuw, toch zo'n 30 vrijwilligers bij elkaar om te assisteren bij een aantal natuurbeheerklussen. Na een kort woord van welkom door de heer Piet Visschers, voorzitter van de wildbeheereenheid Maasterras en een wat langere toespraak door de voorzitter van de Stichting, de heer Ton Borghs, werd meteen de toon gezet: de Stichting Lam Boonen uit Reuver kwam een cheque aanbieden te besteden aan een van onze natuurhersteldoeleinden (zie foto). Een luid applaus volgde. Hierna werden de doelen van deze dag uiteengezet en de groepen samengesteld.

Op het einde van de dag kunnen we constateren dat deze dag weer zeer succesvol is geweest: honderden meters prikkeldraad afrastering opgeruimd, overbodige weipalen verwijderd, wilgenopslag verwijderd, daklekkages van het uilenschuurtje aangepakt, lisdodde uit ven verwijderd, boomopslag uit heide verwijderd etc. Onze grote dank aan alle aanwezige vrijwilligers!

Interessant te melden: nieuwe vindplaats van Schaafstro ontdekt!

Op de foto de overhandiging van de cheque door de heer Hans Boonen ingezelschap van zijn moeder en kinderen, aan Ton Borghs.

overhandiging.jpg

foto