Tuesday 26 September 2023 | Home | Informatie | Multimedia | ANBI
Contact: mail#

Vrijwilligersdag 6 maart 2010

Beste reeds actieve vrijwilligers en ook aan hen die het nog willen worden:
Op zaterdag 6 maart 2010 organiseren we weer een actieve buitendag binnen het beheergebied van de Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek, zie ook www.aalsbeek.nl . Er zijn weer veel klussen en klusjes te doen waar jullie hulp erg welkom bij is. Net als andere jaren verzamelen we rond 9.30 uur bij de loods aan de Verlengde Rietweg 4 in Belfeld. Daar worden de taken verdeeld en gaat elk groepje aan de slag. Tegen 12.30 uur zal er gezorgd worden voor de catering. Daarna mogen degenen die dat willen nog even door, maar tegen 14.30 uur is het tijd voor de afsluiting met een drankje.
In verband met de catering is een bevestiging van je komst wel gewenst via snba@hetnet.nl . Neem rustig andere geinteresseerden mee!
Zelf meebrengen van takkenschaar, motorzaag, bosmaaier, lieslaarzen mag. Werkhandschoenen en stevig schoeisel is ook erg handig.
Tot 6 maart!
Met vriendelijke groet
Charles van Eijk


P.S. Laatste nieuws: we kregen zojuist het volgende mailtje:
Onlangs hebben we uw inzending voor de Buitenleven Natuur & Erfgoedprijs ontvangen bij Buitenleven. En het doet me deugd dat ik u kan vertellen dat uw inzending tot één van de zes genomineerden behoort. In het volgende nummer van Buitenleven, nummer 2 dat 19 februari verschijnt, zullen we de nominaties bekend maken aan onze lezers. Vervolgens kunnen de lezers stemmen op hun favoriet.
Redactie Buitenleven,
ANWB Media, www.buitenleven.nl 

foto